14.04.2009

Saaristokaupungin asukasyhdistys  ry                         LEHDISTÖTIEDOTE

Uppo-Nallen päiväkodin vanhempaintoimikunta          Julkaisuvapaa

SAARISTOKAUPUNGISSA TAPAHTUU

Saaristokaupungin asukasyhdistys järjestää Aurinkorinteen koululla ”Bongaa harrastus” -tapahtumapäivän sunnuntaina 26.4.2009, samaan aikaan Uppo-Nallen päiväkodilla järjestetään Keväthulina- tapahtuma lapsille.

Bongaa harrastus -tapahtuman tarkoituksena on tuoda Saaristokaupungin asukkaille tutuksi alueelta löytyviä harrastusmahdollisuuksia, järjestöjä ja seuroja.  Bongaa harrastus -tapahtuma on yleisölle, yhdistyksille ja seuroille maksuton. Mukaan haluavilta yrityksiltä peritään pieni korvaus kulujen kattamiseen. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo useita seuroja ja järjestöjä. Luvassa on leikkimielisiä aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Bongaa harrastus -tapahtuma on avoinna yleisölle klo 10-13.00

Uppo-Nallen päiväkodilla (Isännäntie 22) järjestetään Keväthulina-tapahtuma. Piha-alueella on tapahtumapisteitä (mm. temppurata, paloautoesittely, poniratsastus, kasvomaalaus, musiikkipiste), joihin lapset voivat osallistua yhdessä vanhemman kanssa. Tapahtuma-alueelle pääsymaksuna on 5 € hintainen puuhapassi lapselle. Aikuisilta ei ole pääsymaksua. Passilla pääsee osallistumaan kaikkeen toimintaan alueella. Alueella on myös kahvio, josta voi ostaa edullisesti juotavaa ja syötävää. Hulinan tuotto käytetään päiväkodin lasten hyväksi. Lisäksi Uppo-Nallen päiväkodin salissa on kirpputori, jossa etukäteen paikkansa varanneet myyvät kirpputoritavaraa omaan lukuunsa. Keväthulina on avoinna yleisölle klo 9-13.00

Yhdistämällä kaksi tapahtumaa samalle päivälle saamme ihmiset paremmin liikkeelle ja jokaiselle löytyy kiinnostavaa aktiviteettiä. Samalla teemme tutuksi Saaristokaupungin asukasyhdistyksen toimintaa ja vahvistamme alueen yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja tapahtumasta www.saaristokaupunki.fi

Lisätietoja lehdistötiedotteesta:
Saaristokaupungin asukasyhdistys r.y.
Teemu Kontkanen, 040 555 3635
teemu.kontkanen@mediateko.fi

Uppo-Nallen Päiväkodin vanhempaintoimikunta
Satu Marjo, 040 3092 323
satu.marjo@danfoss.com