29.04.2011

Päiväkoti Touhula avataan lokakuussa 2011 ja päivähoidon palvelut tuottaa Coronaria Päivähoito Oy.

 

Touhula-Saaristokaupunki

 

Touhula-

Saaristokaupunki

Päiväkoti Touhula sijaitsee viihtyisällä Saaristokaupungin alueella, Pirtin kaupunginosassa, Kuopiossa. Se tuo päiväkodin lähipalveluksi esim. Savolanniemessä ja Pirttiniemessä asuville lapsiperheille.
Päiväkoti avataan lokakuussa 2011 ja päivähoidon palvelut tuottaa Coronaria Päivähoito Oy.

Tarjoamme perheille monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta sekä turvallista päivähoitoa.

Liikunta ja musiikki tulevat olemaan vahvasti esillä toiminnassamme. Päiväkodissa toteutetaan Nuori Suomi liikuntaleikkikoulua osana liikuntakasvatustamme. Lisäksi ulkoilemme paljon ja hyödynnämme ympärillä avautuvaa luontoa ja ulkoilureittejä. Päivittäin leikimme ja liikumme niin sisällä kuin ulkona. Liikkuva ja tekevä lapsi on otettu huomioon päiväkodin tilojen suunnittelussa.

Touhulassa käynnistyy tulevan syksyn aikana myös Play and Learn- kielikerho.
Englannin kieltä tehdään lapsille tutuksi leikin avulla- leikkien, laulaen ja lorutellen.

Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan lapsiryhmän tarpeet ja toiveet huomioiden. Kokoonnumme säännöllisesti yhteisille laulu-, leikki- ja liikuntatuokioille sekä toteutamme päiväkodin yhteisiä projekteja vaihtuvilla teemoilla vuoden aikojen mukaan.

Yhteistyö perheiden kanssa on meille tärkeää! Kerromme vanhemmille toiminnastamme säännöllisesti digitaalisen kasvunkansion kautta. Kutsumme vanhempia mukaan yhteisiin perheiltoihin ja vanhempaintoimikuntaan. Tervetuloa tekemään yhteistyötä kanssamme!