22.08.2011

Tulevia tapahtumia

Starttaa syksy ja bongaa harrastus!
Sunnuntaina 5.9. Peikkometsän lähiliikuntapuistossa klo 10-12. 
 
Tapahtuman aikana Peikkometsässä voi tutustua eri lajeihin ja Saaristokaupungissa toimivien järjestöjen harrastustarjontaan sekä nauttia perheen kanssa yhdessäolosta ja samalla tavata naapureita.

”Tapahtuma on järjestetty muutaman kerran aiemminkin ja jokaisella kerralla osallistujamäärä on kasvanut, viimeksi meitä oli reilusti yli viisi sataa.

Sunnuntain tapahtuma starttaa syksyn Lähiliikunta -vastuuviikot, joiden aikana Peikkometsässä on ohjattua liikuntaa koko perheelle syksyn jokaisena sunnuntaina klo 10-12. Starttaa syksy –tapahtuma on myös mainio tilaisuus seuroille esitellä toimintaansa ja saada näin uusia harrastajia riveihinsä”.

”Tervetuloa viihtymään ja liikkumaan, toteavat Satu Marjo ja Teemu Kontkanen Saaristokaupungin asukasyhdistyksestä."

Peikkometsän tapahtumassa on mukana useita yhdistyksiä ja toimijoita, jotka järjestävät liikuntapuistossa ja sen läheisyydessä useita erilaisia aktiviteetteja, mm. Juniori Kalpan ja PHS Alpin aktiviteetteihin voi osallistua kaukalossa. 

Partiolaiset järjestää lähimetsään tehtäväradan ja alueella voi osallistua myös Reippaan naisvoimistelijoiden vetämälle Zumba tunnille.

Martat tarjoaa pientä korvausta vastaan mehua, makkaraa ja lettuja.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.