22.05.2013

SILLAN ALLA TAPAHTUU JÄLLEEN TULEVANA KESÄNÄ

- ennakkotietoa Saaristokaupungin asukastapahtumista kesällä 2013

Eloa Sillan Alla 15.6.

Lauantaina 15.6.2013 M/S Ukko ottaa kurssin kohti Keilankannan laivalaituria, kun Saaristokaupungissa vietetään jo perinteeksi muodostunutta Eloa Sillan Alla –tapahtumaa. Saaristokaupungin väki voi viettää iltaa yhteisen illallisen ääressä maistelemalla laivakeittiön herkkuja. Illan päätteeksi on mahdollista risteillä porukalla Kuopion matkustajasatamaan ja suunnata sataman ja keskustan yöelämään. M/S Ukko saapuu Keilankannan laituriin noin klo 19.00 ja lähtee takaisin kohti matkustajasatamaa noin klo 22.00.
Pöytävaraukset ja menutilaukset ennakkoon info@roll.fi
Pöytävaraukset on tarkoitettu ensisijaisesti ruokailijoille. Jos ei halua ruokailla, voi tulla muuten vaan istumaan iltaa ja nauttimaan ravintolalaivan muista antimista.

Rantakalailta 11.8.

Saaristokaupungin suuren suosion saaneet tapahtumat saavat jatkoa rantakalaillalla sunnuntaina 11.8.2013 klo 17.00. Rantakalailta järjestetään yhteistyössä Kallaveden seurakunnan kanssa. Tapahtumapaikkana on Rakennusliiton 091 maja Keilankannan kanavan varrella. Tervetuloa nauttimaan rantakalasta koko perheen voimin.
Lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Eloa Sillan Alla 17.8. - TAPAHTUMA PERUTTU

Sillan alla tapahtuu jälleen elokuussa! Lauantaina 17.8.2013 järjestettävä Eloa Sillan Alla -tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille saaristokaupunkilaisille ja paikalle seilaa myös ravintolalaiva M/S Ukko.
Tervetuloa koko perhe nauttimaan loppukesän hämärtyvästä illasta!
Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.