07.10.2015

LASTEN SAARISTOKAUPUNKI

Uusi Aarresaari-päiväkoti Keilanrantaan

Saaristokaupungin Keilanrantaan osoitteeseen Rantapuistonkatu 16 on rakenteilla uusi Aarresaari-päiväkoti, Päiväkoti Ankkuri. Helmikuussa avattavaan päiväkotiin tulee yhteensä neljä lapsiryhmää, kaksi alle 3-vuotiaille ja kaksi yli 3-vuotiaille. Aarresaari-päiväkotien toimintaan kuuluvat vahvasti liikunta ja musiikki. Saaristokaupungissa Sipulikadulla toimii myös Aarresaari-päiväkoteihin kuuluva Päiväkoti Märssykori.

- Saaristokaupungin päivähoitotilanteen ollessa edelleen haastava, on todella hienoa, että saamme alueelle uuden yksikön, va. palvelupäällikkö, päiväkodinjohtaja Tiina Kerman Kuopion kaupungilta kertoo.

Lue lisää Päiväkoti Ankkurista Aarresaari-päiväkotien internetsivuilta.

Uusi Petkelkannan leikkipuisto rakenteilla

Saaristokaupungin Haukkaniemeen Rautokannantien varteen on parhaillaan rakenteilla Petkelkannan keskusleikkipuisto. Leikkipuiston on tarkoitus valmistua vielä tämän vuoden aikana.

Uusi Petkelkannan leikkipuisto on rakenteilla. Kuva: Hanna Vento
Uusi Petkelkannan leikkipuisto on rakenteilla. Kuva: Hanna Vento

Palvelupäällikkö Hannu Pöllän mukaan leikkipaikka on suunniteltu keskusleikkipaikkatasoiseksi ja puistoon tulevat monipuoliset mm. Lappsetin leikkivälineet on valittu pääosin päiväkoti- ja alakouluikäisiä varten.

Peikkometsän lähiliikuntapaikka sijaitsee noin yhden kilometrin etäisyydellä, josta keskusleikkipaikkapalvelujen lisäksi löytyy myös liikuntapaikkapalvelut.